2 x sølvmedalje til Heden

Privatfoto

Tre lokale atleter fra Atletikklubben Heden var med, da der i weekenden blev afviklet vestdanske mesterskaber i Skive. To af dem kom hjem med medaljer af næstfineste karat.

I et medrivende 1000 meter løb kom 12-årige Siv Bertelsen ind i tiden 3.28,91 min – blot to sekunder efter vinderen og et enkelt sekund foran nummer tre.  På 200 meter distancen blev Siv Bertelsen nummer seks i tiden 31,21 sek.

Også Liv Bertelsen snuppede en sølvmedalje ved stævnet på distancen 3000 meter, som hun tilbagelagde i tiden 11.56,76 min. På 200 meter blev det til en 6. plads i tiden 29,81 sek., hvilket er ny personlig rekord for Liv Bertelsen.

Derudover stillede spring-talentet Christian Reusing til start i længdespring, der blev afviklet i silende regn, som gjorde det noget vanskeligt for springerne. Alligevel blev det til en flot 4. plads til Reusing, der sprang 5,27 meter.