25 års jubilæum hos FK Trådindustri


Svend Åge Truelsen har den 11. oktober været ansat 25 år hos FK Trådindustri. Svend Åge startede allerede hos som skoleelev hos FK Trådindustri og efter endt skolegang blev han udlært smed hos Donslund Maskinfabrik. Efter sin læretid vendte han i tilbage til firmaet.

Svend Åge har altid levende taget del i udviklingen i produktionen og firmaet, lige fra dengang produktionen var på manuelt betjente maskiner, til i dag hvor produktionen er præget af cnc styrede maskiner og robotter.

Svend Åge har gennem årene haft ansvaret for forskellige dele af produktionen, og er i dag værkfører i bukkeafdelingen, ligesom han deltager i udviklingen af nye emner, i samarbejde med kunder og kollegaer.

Svend Åge er en meget afholdt kollega, der med sit gode humør skaber en god atmosfære, altid er parat til at hjælpe kolleger med sin mangeårige erfaring, og tage en ekstra tørn, hvis det er nødvendigt.

Sin fritid bruger Svend Åge helst sammen med venner og familie. Især tager han gerne sine to døtre Sia Louise og Selina med på et weekendophold i et sommerhus, vand- eller legeland. Svend Åge holder også meget af god mad med et godt glas rødvin i gode venners lag.
Svend Åge er altid med på at festligholde en begivenhed, så derfor fejres dagen helt i jubilarens ånd med en reception for kolleger, familie og venner, på firmaets adresse fredag den 12. oktober.