4000 LEGO-ansatte mødes til legedag i Billund

Det gamle hovedkvarter på Aastvej i Billund synger på sidste vers. Snart rives bygningerne ned for at give plads til et nyt, flot hovedkvarter. Arkivfoto: LEGO.com


Alle LEGO-ansatte verden over har i morgen en ganske speciel arbejdsdag. De skal nemlig lege sammen i en kæmpe international Play Day. Mens de 17.000 ansatte ude omkring i verden mødes i deres respektive lande, så samles LEGO-medarbejderne i Danmark på Højmarksvej i Billund. Her er parkeringshuset lavet om til legeplads og der er stillet et kæmpe telt op til lejligheden.

– Al produktionen på Kornmarken og Havremarken lukkes ned, så alle medarbejdere har mulighed for at være med mellem kl. 11 og 15, fortæller pressechef hos LEGO, Roar Rude Trangbæk.

Det store spørgsmål for lokalbefolkningen i Billund er så: hvordan kommer det til at se ud med ledige parkeringspladser i byen, når nu LEGOs p-hus er lukket?

– Det har vi naturligvis tænkt over, og LEGOLAND har været så flinke at stille deres parkeringsareal til rådighed, og så har vi indsat shuttlebusser, der skal fragte vores medarbejdere ind til byen, siger Roar Rude Trangbæk.

LEGOs store Play Day slutter kl. 15 – lige i tide til at de mange medarbejdere kan være med til åbningen af De Internationale Børnekulturdage i Billund.