4forestillingen fejrer 25 års jubilæum med ny filmklub


Gennem 25 år har Billunds børn kunne se film for billig penge i Billund Centret – alt det krævede var et medlemsskab af foreningen 4Forestillingen.

Gennem tiden har 4forestillingen udviklet sig fra at være en forening for alle filmglade folk, hvor film ikke nødvendigvis var nyheder men stadig gode film for alle aldre til i dag at være en forening, der udelukkende viser nye film med dansk tale egnet for børn fra ca. 7 år. Dette har gjort at medlemstallet er steget stødt hvert år, og sidste sæson var medlemstallet langt over 200.

– Vi har mange familier hvor både børn og forældre er medlemmer, og de bruger muligheden for at se en god film sammen med mange andre lokale børn, siger formand, Søren Strøm.

I erkendelse af at det netop er film for mindre børn, der er på plakaten, har foreningen her i jubilæumsåret besluttet at lave en filmklub for medlemmer over 10 år.

Teens Filmklub er skabt i samarbejde med unge fra ISB, som er med i gruppen om at danne rammerne og de hjælper ligeledes med til at skabe et hyggeligt filmmiljø i lokalet i Billund Centrets kælder.

Første film i denne sæson er på søndag den 30. september kl. 16, hvor filmen Black Panther vises i kælderen samtidig med at 4Forestillingen viser Den lille vampyr i teatersalen.