50 år med Shell i Billund


På onsdag den 1. april er det 50 år siden, familien Fasterholdt rykkede ind på Grindstedvej 10 i Billund med Shells muslingeskal under armen.

På grund af coronavirus er den helt store fejring af dagen udskudt indtil videre, men knaldtilbuddene består. Den 1. april vil der således være rabatter på bilvask og brændstof på tankstationen, der i dag bliver ført videre af 2. generation, Laila Fasterholdt Busborg.

Selvom der har været Shell tankstationer i Danmark i over 100 år, hører det til sjældenhederne, at en tankstation har været i samme families eje i 50 år. Ikke desto mindre er det tilfældet hos Shell i Billund, hvor den rødgule muslingeskal den 1. april i år har lyst op langs vejen i et halvt århundrede.

– Senere på året kan jeg faktisk fejre 10-års jubilæum, som ejer. Så det er lidt af et festår, vi står midt i, siger Laila Fasterholdt Busborg.

For at forebygge Corona-smitte har Shell Billund valgt at udskyde det ellers planlagt store åbent-hus. Det skulle være afholdt hos naboen, Fasterholdt Biler, hvor Lailas to brødre Torben og Michael i dag ligeledes driver butikken videre efter forældrene.