Allan Munk er ny spidskandidat for K


Med stående klapsalver og opbakning fra en enig bestyrelse og vælgerforening, blev nuværende byrådsmedlem og gruppeformand for de Konservative i Billund byråd, Allan Munk Nielsen, i aftes valgt til partiets nye spidskandidat.

Allan Munk Nielsen overtog i oktober sidste år pladsen som gruppeformand for de konservative i byrådet fra Kim Gosvig Hansen, der trak sig efter otte år på posten på grund af ændret jobsituation. Dermed var det oplagt at vælge Allan Munk som ny spidskandidat, mente bestyrelsen – og fik opbakning fra det store fremmøde ved gårsdagens medlemsmøde.

Allan Munk Nielsen fra Sdr. Omme udtrykte i sin efterfølgende takketale “glæde og stolthed over valget, og lod de fremmødte medlemmer vide, at han så det som sin fornemste pligt, at fortsætte det lokalpolitiske arbejde i det byråd han har været medlem af siden sit flotte valg i 2013, funderet i det konservative menneskesyn, og de deraf følgende værdier og holdninger”, lyder det i en pressemeddelelse.

Allan Munk Nielsens første opgave som spidskandidat bliver nu – sammen med den øvrige bestyrelse – at sammensætte den sidste del af det stærke hold af kandidater frem mod kommunalvalget  2017.