Anmeldelse: Hjertelig velkommen til byen, Atami


Atami i Billund er for mig at se et frisk pust i Billund. Her har vi længe haft et stort udvalg i pizzarier, men der har ligesom manglet noget andet og mere. Det leverer Atami.

De nye lokaler på Byens Plads er flot indrettet, og der er plads til familierne, der vil sidde i det åbne og til par, der vil sidde lidt for sig selv og nyde maden.

Forud for vores besøg var jeg lidt bekymret for om familiens yngste dreng, ville få noget at spise, eftersom han på ingen måder er til sushi. Men det var intet problem. Stedet byder også på asiatisk buffet, så der er også noget for dem, der ikke bryder sig om rå fisk.

På Atami betaler man både for buffeten og for sushi ad libitum. Sushien bestilles på en tablet ved bordet, og der kan bestilles alle de gange, man lyster. Men bestil ikke for meget, for levner du, lægges der 10 kroner på regningen for hvert stykke efterladt sushi. Det er for at undgå madspild, og det er efter min mening et fantastisk koncept.

Vi oplevede en nogenlunde velbesøgt restaurant denne søndag aften og en yderst venlig, kompetent og hurtig servering. Der gik ikke lang tid, fra vi havde trykket send på tabletten, til den frisklavede sushi kom til bordet. Og på Atami mærker og smager man virkelig det friske sushi.

Og prisen er også fair taget i betragtning, at det er all you can eat. Fredag til søndag er prisen lidt højere end i hverdagene, men jeg synes stadig ikke 219 kroner, for alt det frisklavede sushi du kan spise, er for meget.

Jeg kan varmt anbefale Atami og det er bestemt ikke sidste gang vores lille familie har været på besøg i restauranten på Byens Plads.