Anni Matthiesen fortsætter i Venstres gruppeledelse


Da sommerferien i dag sluttede for Venstres folketingsmedlemmer, var det samtidig dagen, hvor partiets nye gruppeledelse skulle konstitueres, og posterne som henholdsvis politisk ordfører, gruppeformand og gruppenæstformand blev fordelt.

Det endte med Kristian Jensen som gruppeformand, Jakob Ellemann-Jensen blev politisk ordfører og Sophie Løhde blev valgt som gruppenæstformand.

Men der blev også plads til lokale Anni Matthiesen, der sammen med Christoffer Melson og Tommy Ahlers blev valgt af folketingsgruppen til at sidde i gruppeledelsen.

– Jeg glæder mig over, at ledelsen af folketingsgruppen er konstitueret, og at jeg er blevet genvalgt af folketingsgruppen til at være i Venstres ledelse. Dermed kan vi nu tage hul på en ny og spændende politisk sæson, siger Anni Matthiesen.

Hun kalder partiets nye ledelse bestående af Kristian Jensen, Jakob Elleman-Jensen og Sophie Løhde for en stærk konstellation med stor erfaring. Partiets ordførerposter og udvalgsposter fordeles på Venstres sommergruppemøde sidst i denne uge.