Anni Matthiesen kan fejre 10 års jubilæum som folketingsmedlem


På onsdag kan den lokale Venstre-kvinde Anni Matthiesen fejre sit 10 års jubilæum som medlem af Folketinget.

Det var nemlig ved valget i 2011 at tilstrækkelig mange satte deres kryds ved Venstres kandidat i Vejen/Billund, så det gav en plads i Folketinget. Siden da er Anni Matthiesen fra Krogager blevet genvalgt ved valgene i både 2015 og 2019, ligesom hun også vil være at finde på stemmesedlen ved næste folketingsvalg.

– For mig er det stort, at jeg nu kan fejre 10 år som folketingsmedlem. Gennem 10 år har jeg hver dag gået på arbejde for sikre de bedste vilkår for mere frihed og flere muligheder for alle syd- og sønderjyder. Det er et kæmpe privilegium at repræsentere sin hjemegn i Folketinget, og det gør jeg med stolthed. Derfor er min telefon også altid åben, uanset om man er borger eller virksomhed, siger Anni Matthiesen.

Fakta

Siden valget i 2019 har Anni været Venstres indenrigs- og kommunalordfører samt turismeordfører. Derudover er hun formand for Folketingets erhvervsudvalg og medlem af Venstres gruppebestyrelse. Gennem årene er det desuden blevet til adskillige andre ordførerskaber som uddannelses- og forskningsordfører, børne- og undervisningsordfører og socialordfører – og en række delordførerskaber som f.eks. naturordfører, idrætsordfører, ordfører for efterskolerne og de frie skoler.