ASSISTERENDE SECURITYMEDARBEJDERE


Kan du lide at være en del af et team, hvor der både er fokus på høj sikkerhed og på at yde en god service over for vores kunder? Så er det måske dig, vi står og mangler.

I Securityafdelingen i Billund Lufthavn søger vi securitymedarbejdere til tidsbegrænsede ansættelser fra primo maj 2018.

Dine arbejdsopgaver
Jobbet som Assisterende Securitymedarbejder består i at sikre, at passagererne er i besiddelse af deres boardingkort, før de kan komme ind på lufthavnens afspærrede område. Passagererne scanner som udgangspunkt selv deres boardingkort på automater, hvorfor din primære opgave er at overvåge systemet samt hjælpe de passagerer, der har behov for det.

Vores forventninger
Som ansat i Security forventer vi, at du ser værdien af sikkerhed overfor vores passagerer. Du er serviceminded, smilende og nærværende. På trods af rutinepræget arbejde bevarer du det gode humør og det høje serviceniveau.

Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, og du har kendskab til IT på brugerniveau.

Jobbet kræver ingen specifik uddannelse eller erfaring som securitymedarbejder, da du vil blive uddannet internt i Billund Lufthavn. Dog vil erfaring fra servicebranchen og erfaring med direkte kundekontakt være en fordel.

Interesseret?
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, bedes du kontakt driftsleder Bjarne Sørensen på +45 30 16 58 08. Du kan læse mere om Billund Lufthavn og sikkerhedskontrol i lufthavnen på www.bll.dk. Grundet sikkerhedsmæssige krav skal dit CV være udførligt.

Søg nu via hjemmesiden www.bll.dk/ledige job

Ansøgningsfristen er den 18. marts 2018.
Vi afholder løbende samtaler.

FAKTA OM JOBBET

Securityafdelingen
Security er en afdeling under driftsområdet og beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Ugentlig arbejdstid
20, 25 eller 30 timer i gennemsnit pr. uge.

Skifteholdsarbejde
Vagterne kan ligge på alle tider af døgnet med en vagtlængde på min. 4 timer og maks. 13 timer med arbejde to ud af tre weekender.

Da vi ofte benytter os af kortere vagter (4-6 timer) samt meget tidlige eller sene vagter, er det en fordel, hvis du er bosiddende i nærområdet.

Særlige vilkår
Ansættelsen er tidsbegrænset og udløber senest 15. oktober 2018. Ferie kan ikke påregnes i ugerne 25 til og med 31.

Du kan fremvise en straffeattest uden anmærkninger, og godkendes af PET.

Se også disse ledige job i Billund lufthavn lige nu: 

SUPPLERINGSMEDARBEJDERE TIL SECURITYAFDELINGEN

RENGØRINGSASSISTENTER SØGES

SUPPLERINGSMEDARBEJDERE TIL RENGØRINGENSAFDELINGEN