Både Vorbasse og Billund er videre til JM-finale


Mens båltalerne rullede over det meste af landet, så var der jubelbrøl i både Billund og Vorbasse, hvor henholdsvis U15-pigerne i mesterrækken og U16-holdet sikrede sig adgang til finalen om det jyske mesterskab.

I Vorbasse spillede Vorbasse/Hejnsvigs U16-hold en flot kamp mod Juelsminde, der blev besejret 4-1. Dermed står den allerede på lørdag på finale mod Nibe/Vegger fra Nordjylland, men kampen skal spilles på neutral bane i Kjellerup.

Billunds U15 mesterrækkepiger slog i deres semifinale i aftes Haderslev med 3-0 på mål af Katrine Lehmann, Luna Eriksen og Sarah Møller Jensen. Dermed står den også for deres vedkommende på finale lørdag eftermiddag.

– Det er ikke mindre end fantastisk! Pigerne var dybt koncentreret og spillede efter aftalen. Jeg synes det er fantastisk at vores forholdsvis lille klub kan komme så langt, lyder de glade ord fra træner Flemming Vesth.

Holdet skal lørdag eftermiddag møde nordjyske Støvring, men også i dette tilfælde spilles kampen på neutral bane på Vejlby Stadion i Risskov ved Aarhus.

– Jeg kender intet til Støvring, men vi tager op og spiller vores spil. Vi glæder os helt vildt, siger Flemming Vesth, der stiller med stort set samme trup som i går.

Foto: Sander Hafstrøm Johnsen
Foto: Sander Hafstrøm Johnsen