Badeassistent søges til MAGION Svømmehal


Vil du være en del af et velfungerende vagtteam af glade livreddere med mulighed for at undervise i vandgymnastik og andre aktiviteter i vand?

Vi tilbyder:

Du vil blive en del af et velfungerende team af livreddere i svømmehallen. I arbejder i skiftende vagter. Du arbejder derfor dag, hver 3 fredag aften og hver 3 weekend og altid sammen med en eller flere kolleger ved din side.

Din dagligdag indeholder mange forskellige opgaver, hvor du blandt vil have følgende arbejdsopgaver: Daglig kontakt med gæsterne, rengøring, tage vandprøver, lettere vedligehold, instruktørarbejde m.v.

MAGION arbejder derudover med at supplere den traditionelle brug af svømmefaciliteterne med fx events, fitness og wellness.

Din løn følger overenskomsten.

 

Derudover tilbyder vi: 

  • Årligt kursus i førstehjælp og livredning.
  • Fri adgang til vores svømmehal.
  • Frokostordning, fitnessordning m.m.
  • Mulighed for at dygtiggøre sig som instruktør i fx vandgymnastik, sauna-gus eller lign.

Hvad søger vi?

En fuldtidsmedarbejder.
Du skal kunne tage en livredder-prøve efter kort tids ansættelse. Det er derfor nødvendigt at være i en vis fysisk form.
Der bliver lagt stor vægt på, at man er omgængelig og servicemindet.

Hvem er vi:
MAGION svømmehal er en del af MAGION idræts- og kulturcenter beliggende midt i Campus Grindsted, Tinghusgade 15 7200 Grindsted

 

 Ansøgningsfrist og samtaler

Sidste frist for ansøgning er den 23.03.2020.

Samtaler i uge 13

Opstart hurtigst muligt!

 

Mere viden
Du er velkommen til at kontakte centerleder Henrik Steen-Andersen på 2033 1220 eller mail: hsa@magion.dk, hvis du vil vide mere.