Beboerne i Tingparken skal udvikle ideer


Der er udsigt til en investering på et trecifret millionbeløb i Tingparken i Grindsted. Præcis hvordan de penge skal bruges, skal beboerne være med til at beslutte i den kommende tid.

Således modtager alle beboerne i Tingparken i disse dage en invitation til at deltage i udviklingen af Tingparken. Det skal ske gennem en stor workshop, som afholdes i samarbejde med de arkitekter, der skal tegne oplægget.

– Bygningerne trænger til vedligeholdelse og modernisering, og der er nogle ting, som vi bliver nødt til at rette op på, for at fremtidssikre boligerne. Men der er også mange ting, som ikke ligger fast. Lige nu skal vi i gang med at udvikle udearealerne og fællesområderne. Det vedkommer alle os, som bor her, så vi vil gerne gøre en særlig indsats for at få mange til at involvere sig i projektet, siger formanden for boligafdelingen, Jeyarajah Rasiah, kendt blandt naboerne som Ratch.

Udover workshoppen står bestyrelsen sammen med Grindsted Boligforening og Bovia i en informationsstand på tirsdag den 13. august kl. 14 – 17 med kaffe og balloner til alle forbipasserende beboere.

– Vi vil gerne tale med nogle af de beboere, som almindeligvis ikke kommer til vores afdelingsmøder, fordi det er beslutninger som får indflydelse på os alle. Derfor har vi besluttet at gøre lidt ekstra ud af det, siger Jeyarajah Rasiah.

– Hvis Tingparken skal blomstre og være et moderne og attraktivt boligområde – også om 20 år – så er det nu vi skal gøre en indsats. En af de fantastiske ting ved at bo i en almen boligforening er, at man som beboer har meget stor indflydelse på alle beslutninger gennem beboerdemokratiet, siger formanden.

Selve workshoppen afholdes af Pluskontoret Arkitekter i Magion den 20. august kl. 17 til 20.30.