Beth Baun indtager Bamsemuseet med tøj og te for tøser


Det skorter ikke med ideer hos Lisbeth Baungaard Gammelmark fra Beth Baun i Billund. Således heller ikke den 1. oktober, hvor hun inviterer til et specielt event med Bamsemuseet som ramme.

– Vi får besøg af Linea G, som er tidligere Billundpige, der er ude med sin nye kollektion i øjeblikket. Men til vores event på Bamsemuseet er det forårskollektionen, der er i højsædet. Og her bliver det faktisk muligt for deltagerne at bestille tøj fra Lineas kommende kollektion. Det er noget helt særligt, fremhæver Lisbeth Baungaard.

Samme aften vil der også være besøg af Lounge Nine som laver bæredygtigt og økologisk tøj. Det vil Peter fra Lounge Nine komme og fortælle noget om produktionen af, for der er flere historier til sådan en produktion, lover Beth Baun.

Derudover kommer også Te-ministeriet på besøg for at fortælle lidt om deres produkter, ligesom der også vil være modeshow.

Aftensmaden er der heller ingen grund til at tænke på den dag. Der serveres nemlig salat og tærter til alle deltagerne på Bamsemuseet.

Billetter købes hos Beth Baun fra i dag. De koster 200 kroner, men de 100 kroner får man faktisk tilbage som en slags gavekort, der skal bruges samme aften i Beth Bauns butik, som er ekstraordinært åbent for deltagerne den aften. Dertil kommer en rabat på 10 pct resten af ugen hos Beth Baun, når man viser sin billet fra arrangementet.