Billund bevarede håneretten

Heller ikke i sæsonens andet opgør mellem de to mandskaber, lykkedes det Grindsted GIFs herrer i serie 2 at få skovlen under lokalrivalerne fra Billund IF. På eget græs tabte Grindsted 1-4 til Billund, der satte sig på kampen fra start til slut.

Allerede i det første minut bragte gæsterne fra Billund sig foran 0-1 på mål af Simon Nørbygaard og minuttet efter øgede Christian Andreas Hansen til 0-2.

Efter et kvarter fik GGIF pyntet på regnskabet med Nikolaj Poulsens scoring til 1-2, men Billund svarede hurtigt igen. Få minutter senere var Jes Dahlmann på pletten og øgede til 1-3, inden Christian Andreas Hansen slog til igen og scorede til 1-4 – hvad der skulle vise sig at blive kampens slutresultat.

Dermed rykker Billund op på tredjepladsen i tabellen, som fortsat føres af Give Fremad. GGIF indtager aktuelt en femteplads inden weekendens opgør. Det foregår for Grindsteds vedkommende ude mod Brande, mens Billund spiller hjemme lørdag kl. 13.30 mod topholdet Give.