Billund fik uafgjort – Grindsted snuppede udesejr

Både Billund og Grindsted var oppe imod esbjergensiske mandskaber i fodboldens serie 2 i aftes.

Bedst gik det for Grindsted, der på udebane vandt 2-4 over Spangsbjerg.

GGIF lod sig ikke ryste af at hjemmeholdet kom foran allerede efter fem minutter, for efter et kvarters spil bragte Kasper Knudsen balance i regnskabet.

Så skulle vi til gengæld helt hen i første halvlegs overtid før GGIF slog til igen. Denne gang var det Kenni Jensen, der nettede til 1-2.

Kort inde i anden halvleg fik Spangsbjerg udlignet, men så stod der Grindsted på resten af kampen.

I det 65. minut sendte Christian Hansen bolden i nettet til 2-3, inden Kenni Jensen igen slog til og cementerede GGIF-sejren på 2-4 otte minutter før tid.

– Efter nederlaget hjemme mod Billund har vi rejst os. Jeg er mere end tilfreds, for vi har heroisk hentet to sejre, og det giver selvtillid inden vi lørdag atter har Billund på menuen, siger træner Christian Thorne.

Og netop Billund tog hjemme i aftes imod EfB i en knap så målrig affære.

Gæsterne kom foran 0-1 efter en god halv time og først midt i anden halvleg kom Billund på tavlen.

Det skete da Alexander Plagborg udlignede til 1-1 – kampens resultat.

Dermed ligger de to lokale mandskaber side og side i tabellen før lørdagens lokalbrag på Billund Stadion.