Billund Kommune henter ny programchef til Teknik- og Miljø i Odense


I forbindelse med interne omstruktureringer 1. august blev Charlotte Sams Falkenberg, der var Plan- og Byudviklingschef leder af den ny afdeling, der hedder Strategi og Udvikling. Derfor har der manglet en leder i Teknik- og Miljø, hvor planchef nu hedder Programchef i den kommunale verden.

Den 1. marts 2015 tiltræder 49-årige Birgit Sønderskov Weber som ny Programchef i Teknik- og Miljø i Billund Kommune.

Hun kommer fra et lederjob i Odense Kommune, hvor hun også er privat bosat med mand og to piger på 15 og 21 år.

  • Visionen om Billund som Børnenes Hovedstad er ambitiøs og fyldt med muligheder. I stillingen ligger der også et overordnet ansvar for at udvikle Teknik- og Miljøområdets faciliterende og samarbejdende tilgang til kommunens borgere. Det er en vigtig opgave jeg glæder mig til, siger Birgit Sønderskov Weber.

Den kommende leder er valgt i et godt ansøgerfelt. Hun kommer med stærke faglige og menneskelige kompetencer og en bred ledererfaring, og det var afgørende, oplyser Henrik Narud, der er Direktør for Teknik- og Miljø i Billund Kommune.

  • Udvikling, vækst og optimisme er nøgleord i Billund Kommune, og det betyder også spændende udfordringer for vores mange dygtige medarbejdere. Derfor har vi søgt en både kreativ og driftssikker chef, og det får vi med Birgit Sønderskov Weber, siger Henrik Narud.

Den nye programchef får ledelsesansvaret for 28 medarbejdere i fire teams:

  1. Plan og Byg som står for lokalplanlægning, byggetilladelser, ejendomsskat m.m.
  2. Park og Vej som både er vejmyndighed og bygherrer/projektleder på stier, trafikanlæg, pladser og grønne områder.
  3. Kommunale ejendomme som står for de rigtig mange aktuelle byggeprojekter og daglig vedligehold af bygningerne i kommunen.
  4. Intern service som står for den daglige drift af rådhus og kantine.

Birgit Sønderskov Weber indtræder i et ledelsesteam i Teknik- og Miljø sammen med chefen for af Natur- og Miljøafdelingen, Karl Grundahl og med reference til Teknik- og Miljødirektør Henrik Narud.

Foto: Billund Kommune