Billund Lufthavn søger Securitymedarbejdere


I Securityafdelingen i Billund Lufthavn søger vi nye security-medarbejdere til tidsbegrænsede ansættelser fra 16. januar 2019. Kan du lide at være en del af et team, hvor der både er fokus på høj sikkerhed og på at yde en god service over for vores kunder? Så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Dine arbejdsopgaver Jobbet
som securitymedarbejder består i at udføre sikkerhedskontrol af personer — primært passagerer og deres bagage, men også flybesætning og personale. Sikkerhedskontrol foregår både ved hjælp af metaldetektorer, røntgenudstyr og manuelt eftersyn, og du skal derfor være indstillet på at komme tæt på personer i forbindelse med visitationer.

Vores forventninger
Som securitymedarbejder hos os forventer vi, at du ser værdien af sikkerhed overfor vores passagerer, ligesom præcision er en na-turlig del af dig. Du er servicemindet, smilende og nærværende både overfor dine kolleger og vores passagerer — og så motiveres du generelt af at arbejde og kommunikere med mange mennesker. Der stilles løbende krav til fagligheden, hvorfor du skal forvente at blive testet løbende.

Jobbet kræver ingen specifik uddannelse, da du vil blive uddannet som securitymedarbejder i Billund Lufthavn.

Vi forventer, at du har gode kommunikationsevner på dansk, engelsk og gerne et 3. sprog, samt kendskab til IT på brugerniveau.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra servicebranchen og med direkte kundekontakt.

Interesseret
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, bedes du kontakt driftsleder Bjarne Sørensen på mail bsn@bll.dk eller driftsleder Tina Thorsteinsson på mail tto@bll.dk.

Du kan læse mere om Billund Lufthavn og sikkerhedskontrol i lufthavnen på www.bll.dk

Søg nu via hjemmesiden www.bll.dk / Ledige job.

Grundet sikkerhedsmæssige krav skal dit CV være udførligt.

Ansøgningsfristen er den 3. oktober 2018.

 

FAKTA OM JOBBET

Ugentlig arbejdstid : 20, 25 eller 30 timer i gennemsnit pr. uge.

Skifteholdsarbejde : Vagterne kan ligge på alle tider af døgnet med en vagtlængde på min. 4 timer og maks. 13 timer med arbejde to ud af tre weekender.

Da vagterne ofte er på skæve tidspunkter (møder tidligt eller går sent hjem) er det en fordel, hvis du er bosiddende i nærområdet.

Særlige vilkår : Ansættelsen er tidsbegrænset og udløber 15. oktober 2019 – evt. med mulig-hed for fastansættelse efterfølgende. Ferie kan ikke påregnes i ugerne 25 til og med 31.
Du skal kunne fremvise ren straffeattest, bestå farveblindhedstest samt være i besiddelse af almindeligt køre-kort (kategori B).
Forinden ansættelse i Security skal du kunne godkendes af PET.