Billund sendte Sdr. Omme ud af skolefodboldturneringen

BillundSkolens piger er videre i skolefodboldturneringen. Privatfoto

Med en sejr på 4-2 sendte BillundSkolen i går Sdr. Omme Skole ud af årets skolefodboldturnering.

Billund bragte sig foran 1-0 på mål af Sarah Jensen, men kort efter slog Louise Bernecker til for Sdr. Omme og udlignede til 1-1. I de døende minutter af første halvleg fik Freja Jensen dog bragte BillundSkolen foran til pausestillingen 2-1.

Kort inde i anden halvleg var Sdr. Omme meget tæt på en udligning, men i stedet fik Billund overtaget på kampen sådan at Caroline Knudsen og Sille Jensen kunne bringe BillundSkolen på 4-1. Dermed hjalp det kun på æren at Sdr. Omme fik reduceret til 4-2 i slutningen af kampen.

Dermed blev det farvel til de hårdtkæmpende Sdr. Omme-piger og BillundSkolen står nu overfor at skulle møde Næsbjerg i kampen om en plads i kredsfinalen.