Billund vandt håneretten i lokalopgøret

Det blev gæsterne fra Billund, der løb med både sejr og håneret, da Grindsted Stadion i aftes dannede rammen om lokalopgøret i herrernes serie 2 i fodbold mellem GGIF og Billund IF.

Billund kom foran allerede efter seks minutters spil ved Mathias Skov Andreasen, men syv minutter senere fik Christian Andreas Hansen i to forsøg headet bolden ind bag Michael Andersen i Billund-målet og dermed var stillingen 1-1.

Efter en halv time slog Asger Rungborg til for gæsterne og således kunne holdene gå til pause ved stillingen 1-2 til Billund.

Tyve minutter inde i anden halvleg kom Billund på 1-3 ved Henrik Møller Andresen og det skulle vise sig at blive kampens resultat – på trods af at Billund i kampens sidste minutter fik tildelt et straffespark. Bolden blev dog skudt direkte på overliggeren og Sebastian Nørbygaard måtte se sig noteret for et brændt straffe.

Resultatet betyder, at Billund avancerer til andenpladsen i serie 2 – kun overgået af esbjergensiske FC King George, der vandt udekampen mod Varde, mens GGIF forbliver på 6. pladsen lige over nedrykningsstregen.

Allerede på lørdag spiller Grindsted hjemme igen mod Tjæreborg, mens Billund på søndag skal spille topopgør ude mod FC King George.