Bliv klog på at fejle


Overvejer du, hvordan man kan omfavne sine fejl, lære af dem og gentænke det at vinde eller blive en succes? Så kom til oplæg hos Capital of Children, hvor vi stiller skarpt på, hvordan man kan arbejde i spændingsfeltet mellem kunst, leg og kreativitet.
Capital of Children starter nu Kloge Fredage, hvor deltagerne bliver invitereret ind og deltage i inspirerende oplæg og workshops.

Første inspirator er kunstneren og legeren Anthea Moys, som arbejder imidlertidigt hos Capital of Children. Anthea Moys vil på den første Klog fredag fortælle om, hvordan man kan arbejde i spændingsfeltet mellem kunst, leg og kreativitet. Alle deltagerne vil have chancen for at gå på weekend med, hvad kan man lære af det, og hvordan kan man blive udfordret af det?
Anthea Moys er en sydafrikansk kunstner, legefacilitator, foredragsholder og permanent vinder og taber i det spil, der hedder livet, som hun selv formulerer det. Hun har fokus på leg og kunst i det offentlige rum og har bl.a. arbejdet med, hvordan man omfavner fejl, lærer af dem og gentænker det at vinde eller blive en succes. Anthea Moys har udfordret byer flere steder i verden i forhold til leg og kunst i det offentlige rum – og nu er turen altså kommet til Billund.

Anthea Moys indvier Capital of Childrens nye tiltag Kloge Fredage. Her får alle i Billund og omegn løbende adgang til den viden og inspiration, der bliver samlet hos Capital of Children.
”Tanken er løbende at invitere til oplæg og workshops fredag efter arbejdstid. Det skal give folk mulighed for at blive klogere og lade sig inspirere og dele viden og ideer med hinanden. Alle er velkomne,” fortæller Charlotte Sahl-Madsen, direktør for Capital of Children.

Hvor: Capital of Children, Gammelbro 38, 7190 Billund
Hvornår: Fredag, d. 17. november 2017 kl. 15-16
Pris: Gratis
Tilmelding via denne side 
OBS: Oplægget foregår på engelsk