Bøllebank til Billunds håndboldherrer


Med et nederlag på hele syv mål, 22-29, på egen bane endte Billund IF Håndbolds førstehold nede på en fjerdeplads i tabellen i stedet for den førsteplads, de kunne have overtaget med en sejr i gårsdagens kamp. De nærmeste konkurrenter fra Kjellerup ville det helt anderledes, og havde tænkt sig at få fuldt udbytte af at køre helt til Billund på en torsdag aften.

Helt fra start var Kjellerup på dupperne og førte kort inde i kampen 1-5. Og ret meget tættere på kom Billund faktisk ikke i opgøret. Det var som om gæsternes forsvar var for kompakt, og samtidig var skudarmen ikke sat rigtig på for mange af de blåblusede Billund-spillere. Når det en sjælden gang lykkedes at komme igennem Kjellerups forsvar, endte bolden alt for ofte udenfor målrammen.

– Vi er oppe imod rutinen i dag. Vi taber til et bedre hold og må erkende at vi brænder for mange chancer, siger serie 1-træner, Peder Bjerring fra Billund IF Håndbold.

Allerede i morgen lørdag skal holdet forsøge at ryste nederlaget af sig. Det er når herrerne på udebane møder bundholdet Lindved.