Boligforeningen bygger 14 nye boliger i Vorbasse


Der varer endnu nogle måneder til første spadestik, men nu er det i mindste vedtaget på Billund Boligforenings generalforsamling at der skal bygges 14 nye almene boliger i Vorbasse by.

De kommer til at ligge på henholdsvis Tårngade 16-18 og Skjoldbjergvej 2-4 hvor de eksisterende bygninger rives ned. Det skriver Vorbasse.dk

– Vi i koordineringsudvalget under lokalrådet i Vorbasse er super stolte og glade for at vores projekt med boliger placeret centralt i Vorbasse by nu bliver realiseret. Vi har rigtig mange aktiviteter i gang i vores fantastiske by, og projektet med ny attraktive lejeboliger sikrer helheden i vores fremtidsvisioner omkring Vorbasse, siger Claus Morten Larsen i en kommentar på vegne af Koordineringsudvalget under Vorbasse Lokalråd.

Hos Bovia Billund Boligforening glæder man sig til at gå i gang med arbejdet – ikke mindst fordi projektet allerede er forhåndsgodkendt af Billund Kommune.

– Dette beviser, at også borgerne i en mindre by som Vorbasse bliver hørt, når kommunalpolitikerne og borgmester Ib Kristensen diskuterer vækst og bosætning i Billund Kommune. Aktive borgere i Vorbasse samt byens lokalråd har desuden siden 2018 aktivt arbejdet for etablering af et attraktivt nyt boligprojekt, hvilket nu ser ud til at lykkedes, lyder det fra Jørgen Bjerg fra Bovia Billund Boligforening.

Dog vil der gå mange måneder før spaden kan stikkes i jorden til 14 nye almene boliger i Vorbasse bymidte – først skal lokalplanen revideres og derefter starter Billund Boligforening den egentlige projektering og derefter byggeri.