Brian Madsen stopper som formand for Vorbasse Marked


Efter 11 år som formand for Vorbasse Grundejerforening – og dermed for Vorbasse Marked – siger Brian Madsen nu stop.

Han og hustruen Jane flytter fra byen og så kommer det helt af sig selv, at han ikke kan blive siddende. Man skal nemlig have bopæl i 6623 Vorbasse for at kunne sidde med i grundejerforeningens og markedets bestyrelse.

– Det har været 11 rigtig gode år, men nu skal der nye kræfter til. Det har været hamrende sjovt og det har været en super god genstart efter coronaen. Og jeg havde besluttet med mig selv, at hvis markedet genstartede på fuld skrue, så var jeg klar til at stoppe. Og det blev en forrygende genstart, siger Brian Madsen.

Dermed skal der findes en ny formand, når Vorbasse Grundejerforening afholder generalforsamling til november:

– Der er heldigvis masser af gode og dygtige mennesker i Vorbasse, så vi skal nok finde en rigtig god ny formand, der kan føre det hele videre i en god og positiv ånd. Det er jeg sikker på, siger Brian Madsen.

Og selv om han flytter fra byen, så står han ved løftet om at hjælpe den nye formand alt det han kan i det første år – sådan som aftalen er blandt bestyrelsesmedlemmerne i Vorbasse.

Men fordi en del af familien Madsen flytter fra byen, så er det langt fra et farvel til Vorbasse Marked.

– Hele vores familie er dybt engageret i Vorbasse og vi vil også være frivillige fremover til markedet, fastslår Brian Madsen.