CoC Playful Minds inviterer til indflytningsfest


Den 18. november slår CoC Playful Minds dørene op til en eftermiddag, hvor både børn, forældre, politikere og samarbejdspartnere er velkomne på den nye adresse i Kløvermarken. Blandt en vifte af aktiviteter kan gæsterne opleve det nye iværksættermiljø eller lave mad med Jon fra Den Store Bagedyst.

CoC Playful Minds er nu kommet godt på plads i nye lokaler på Kløvermarken, der afløser udviklingsorganisationens tidligere adresse på Gammelbro. Derfor inviterer CoC Playful Minds til åbent hus mandag den 18. november 2019 klokken 15-17.

– Vi har gang i mange nye projekter, blandt andet at skabe et iværksættermiljø, og det har været nødvendigt med mere plads. Nu er vi klar til at invitere både store og små indenfor på vores nye base, hvor idéer, samskabelse med børn og kreativitet fremadrettet skal udspringe fra, siger Charlotte Sahl, CEO i CoC Playful Minds.

Iværksættermiljøet skal tiltrække startup-virksomheder, der skaber produkter eller løsninger til børn, og som ønsker at samskabe med børn.

Udover CoC Playful Minds bor også Billund Erhvervsfremme, LEGO Ventures og udviklingsprojektet Billund Syd fast på adressen. Der er plads til, at blandt andet iværksættere, studerende og forskere kan få en kontorplads.

Børn har bestemt dagens gæst

Eftermiddagen kommer til at bestå af en række aktiviteter, som børn og voksne frit kan vælge imellem. Til årets sommerfest var det et ønske blandt børnene at møde Jon fra Den Store Bagedyst. Det er nu på listen over aktiviteter:

  • Børn kan lave med Jon fra Den Store Bagedyst
  • Børn læser op fra bogserien Tænkepauser
  • Spillebule med Verdensborgerspillet
  • Kreative værksteder
  • FIRST LEGO League-udstilling og udstilling af børns opfindelser
  • Unge-initiativet holder et event

Arrangementet foregår på Kløvermarken 35 i Billund.