CTS Express søger disponent til kontoret i Billund


Som en af Danmarks førende virksomheder indenfor håndtering og kørsel med luftfragt og ekspress gods, er CTS Express i en rivende udvikling.

Vores kontor i Billund runder snart 4 år og vi har derfor brug for flere hænder.

Så har du erfaring indenfor transport branchen / disponering eller er du lige blevet færdig på HHX og interesseret i en hverdag med masser af udfordringer, så er det dig vi søger.

Kontakt Thomas Klinke på 31753111 eller klinke@cts-express.dk


CTS Express blev dannet i Oktober 2012 på et køkkenbord i Kastrup. Virksomheden startede på foranledning af kunder der manglede netop det vi besidder, punktlighed, loyalitet og ikke mindst løsninger. Disse kunder er stadig i kartoteket i dag.

CTS Express beskæftiger ca. 20 medarbejdere i Øst & Vest Danmark, Vi har samlet et hold af branchens bedste. Vi går højt op i uddannelse og udvikling samt miljø.

I 2012 blev der udarbejdet en 5 årig forretningsplan som er blevet overholdt til punkt og prikke. En langsigtet plan er nu lavet som vil skabe vækst og fremdrift for CTS.

CTS gruppen sigter fortsat på at have Danmarks bedste personale samt leverandører. Vores chauffører og leverandører er vores ansigt ud af til og derfor er det vigtigt for os at alle er motiveret og brænder for det de laver. Igen er uddannelse, information og miljø en vigtig faktor.