Det lugter af oprykning i Billund

Arkivfoto

Topholdet Billund IF gjorde i lørdags det onde ved Skovlund, der blev sendt hjem med et nederlag på 5-1. Dermed cementerede Billund sin plads som absolut førerhold i serie 3 med 27 point for 9 kampe – altså maximum point til Billund-mandskabet.

Der skulle dog gå næsten en time, før der kom hul på Billunds målbyld. Forinden da havde Skovlund i slutningen af 1. halvleg bragt sig på 1-0, men Billund formåede at holde fokus.

Med 54 minutter spillet bragte Mads Holm balance i regnskabet med målet til 1-1 og med tyve minutter tilbage, sendte Anders Thomsen hjemmeholdet på 2-1. Og så gik det ellers stærkt med de sidste scoringer. Kort efter Anders Thomsens scoring blev Jes Dahlmann skiftet ind og 13 minutter senere gjorde samme Dahlmann det til 3-1. Samme recept brugte Malthe Terp Sørensen, der blev sendt på banen med 3 minutter tilbage af den ordinære spilletid. Den tillid kvitterede han for ved at sende bolden i nettet til 4-1 i sidste minut.

I kampens overtid sluttede det som det begyndte; med en scoring af Mads Holm og dermed blev slutresultatet 5-1.

Med fem kampe tilbage begynder det lidt at lugte af oprykning i Billund. Det kræver dog som minimum en sejr i næste uge, når FC GOG indbyder til topopgør på Givskud stadion onsdag den 7. oktober.