Ekstra mange sommeraktiviteter til en ekstra sjov sommer


Helt ekstraordinært bliver Billund Kommunens program for Sommersjov udvidet til hele sommerferien med ekstra mange aktiviteter fra uge 27-32. Det sker efter, at regeringen har uddelt en penge til sommeraktiviteter efter corona.

Sommerens program er stadig under udarbejdelse, men børn og unge kan allerede nu se frem til flere fede aktiviteter. Alt lige fra en gratis tur i svømmehallen eller biografen til lasergame og Graffiti Camp.

Målgruppen for Sommersjov er i år udvidet til at dække aldersgruppen 0-25 år, hvor blandt andet Billund Ungdomsskole arrangerer aktiviteter for de ældste børn og unge. Her bliver det muligt at deltage i Street Days, lære at male fede kunstværker med graffiti, eller få styr på sinde danse-moves i en hip-hop workshop.

– Det er så positivt, at kommunens sommeraktiviteter nu også henvender sig til de unge og ikke blot børn i folkeskolealderen. De har lidt en masse afsavn dette forår, og har taget et kæmpe medansvar for at få COVID-19 under kontrol. Derfor fortjener de også en hel fantastisk sommer, siger formand for Unge- og Kulturudvalget Stephanie Storbank.

Har man som forældre været spændte på, om ens børn kommer til at kede sig i sommerferien, så kommer de ekstra mange arrangementer også forældrene til gode. Børnene vil blandt andet kunne deltage i sommerbilledskole i Billund, Børnenes Dag på Karensminde, og ballet. Det er bare nogle få af de mange ekstra aktiviteter, som skal sikre, at dit barn ikke kommer til at kede sig i den lange ferie, lyder det fra kommunen.

– Kommunen har fået en fantastisk mulighed for at give vores børn en begivenhedsrig sommer efter et lidt kedeligt forår. Især for vores sårbare børn, som har brug for en opløftende sommer, hvor de kan få luft fra den coronaramte hverdag, siger udvalgsformand for Børneudvalget Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup

Sommerens program er under udvikling, og der vil løbende blive tilføjet aktiviteter. Det er derfor muligt at holde sig opdateret på billund.dk/sommersjov, hvor alle sommerens mange aktiviteter vil være samlet, så det er muligt at skabe sig et overblik.