ErhvervsFremme opfordrer til at handle lokalt


Køb julegaven til medarbejderne lokalt i de fysiske butikker.

Den opfordring kommer nu klokkeklart fra Billund ErhvervsFremme, der igen træder til for at hjælpe de lokale butikker til en omsætning midt i andenbølgen for coronasmitten.

– Vi er i en situation, hvor detailhandlen er meget mærket af COVID-19 og har brug for hjælp. Og vi tror der er mange virksomheder, der er på vej til at investere i julegaver og julefrokoster til medarbejderne – og måske virksomheder, der vil købe X antal gavekort. Så kan de ligeså godt lægge de penge lokalt, siger Marianne Witte fra Billund ErhvervsFremme.

Samtidig har Billund ErhvervsFremme genindført servicen “Shop i Billund kommune bringer gratis ud” – en service, der blev voldsomt populær under forårets nedlukning. Her blev flere tusinde pakker med varer fra de lokale butikker bragt ud til kundernes dørtrin.

– Det var rigtig stort sidst, og vi håber på igen at kunne bringe flere tusinde pakker ud. For det handler om at vores rigtig dygtige detailhandlere flytter deres service og rådgivning hjem til kunderne i stuerne, og faktisk flytter den fysiske butik over i den virtuelle verden, siger Marianne Witte.

Shop i Billund Kommune bringer gratis ud fra 23. november til 23. december.