Erhvervslivet blomstrer i Billund kommune


Henved 200 gæster fra erhvervslivet i Billund kommune mødte i aftes op til den årlige nytårskur i Billund Erhvervsfremme – et arrangement der denne gang var henlagt til LEGO House. Ikke mindst fordi åbningen af LEGO House var en af de helt store begivenheder i 2017.

Både formand for Billund Erhvervsfremme, Søren Klausen, og borgmester Ib Kristensen lagde i deres taler vægt på, at det er et aktiv og sundt erhvervsliv vi har i Billund Kommune og roste samtidig erhvervslivet for at bakke op om indsatsen for at skabe arbejdspladser i kommunen.

Samtidig bemærkede borgmesteren at 2017 blev et år med prisregn over Billund kommune:

LEGO House blev årets byggeri og dermed faldt der også en velfortjent hæder til de mange lokale håndværkere, der har været inde over byggeriet, der også havnede på BBCs verdensliste over spektakulære byggerier. Vi har SUN-AIR som igen blev kåret til årets europæiske flyselskab og Billund Vand, der blev kåret til Danmarks Bedste arbejdsplads, sagde Ib Kristensen og nævnte desuden Marmorline i Grindsted, der blev modtageren af årets Erhvervsfremmepris, og Sanistål i Billund, der 21. december blev kåret som årets sociale virksomhed i Billund kommune.