Spred dit budskab til hele Billund kommune via vores eventkalender

Det koster kun 320,- (400 inkl. moms) Skal det deles via vores Facebook også, samt fremhæves i oversigter, koster det kun 765,- (956,25 inkl. moms.) Læs mere om annoncering på BillundOnline her!


Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bær, bier og bob på Museumscenter Karensminde

tirsdag 17, juli - 2018 - onsdag 18, juli - 2018

Der bliver travlhed i køkkenet, når Museumscenter Karensminde inviterer børn og deres familier til at hjælpe med at sylte d. 17. og 18. juli.

Tag børnene med til en dag fyldt med forskellige aktiviteter på Museumscenter Karensminde, hvor der både skal plukkes og syltes bær, slynges honning og spilles bob.

Det varme vejr har modnet bærrene hurtigere end tidligere år, men der vil stadig være bær i køkkenhaven, som børnene kan hjælpe med at plukke. Herefter kan de hjælpe med at sylte bærrene i det gamle køkken og få en lille flaske saft og et lille glas marmelade med hjem.

Biavlerne viser, hvordan honningen slynges og kommes på glas og i det kreative værksted kan man lave sit eget lys af bivoks for 5 kr. I laden kan man prøve at spille bob, under kyndig vejledning af de frivillige fra Karensmindes Venner.

Tirsdag d. 17. og de næste fire tirsdage vil der være musikalsk underholdning i gårdspladsen.

Værkstederne og kaffestuen er åbne, hestevognen kører og der kan købes Karensmindevafler.

Børn og deres forældre er velkomne hver dag, hele juli på Museumscenter Karensminde. Her har man mulighed for at hjælpe med at fodre gårdens dyr og give en hånd med, når der skal hentes æg hos hønsene. Som altid må man klappe kaninerne og de små gedekid. Museumscenter Karensminde har åbent hver dag fra kl. 10-16, og dyrene fodres fra kl. 14.30.

Museumscenter Karensminde har et bredt program med aktivitetsdage, som strækker sig over hele sommeren. Man kan læse mere om de forskellige aktiviteter på museets hjemmeside og facebookside.

Entré voksen: 40 kr. Børn og unge under 18 år: Gratis entré.

Detaljer

Start:
tirsdag 17, juli - 2018
Slut:
onsdag 18, juli - 2018
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Billund Kommunes Museer

Sted

Museumsgården Karensminde
Morsbølvej 102
Grindsted, 7200