Spred dit budskab til hele Billund kommune via vores eventkalender

Det koster kun 320,- (400 inkl. moms) Skal det deles via vores Facebook også, samt fremhæves i oversigter, koster det kun 765,- (956,25 inkl. moms.) Læs mere om annoncering på BillundOnline her!


Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fårene klippes på Karensminde

tirsdag 10, juli - 2018- kl. 11:30 - 14:00

Den 8. og 10. juli bliver der både rokket og rullet på Museumscenter Karensminde. Fårene skal klippes og der kommer spillemænd på besøg.

Fårene blev sidst klippet til forårsdagen d. 29. april, så nu er det igen tid til, at de skal have den tykke vams trimmet. Bestyrer Hans Peter demonstrerer, hvordan fårene bliver klippet med en gammeldags fåreklippersaks. Det sker kl. 11.30 og igen kl. 13.30.

På gårdspladsen sidder spindepigerne parat til at spinde ulden til garn på spinderokker. De få musikalsk akkompagnement af to hold spillemænd, som kommer på besøg henholdsvis søndag og tirsdag og spiller i gårdspladsen kl. 13-15. Man vil også kunne se, hvordan garnet bliver farvet med plantefarver.

Værkstederne og kaffestuen er åbne, hestevognen kører og der kan købes Karensmindevafler i laden.

Børn og deres forældre er velkomne hver dag, hele juli på Museumscenter Karensminde. Her har man mulighed for at hjælpe med at fodre gårdens dyr og give en hånd med, når der skal hentes æg hos hønsene. Som altid må man klappe kaninerne og de små gedekid. Museumscenter Karensminde har åbent hver dag fra kl. 10-16, og dyrene fodres fra kl. 14.30.

Museumscenter Karensminde har et bredt program med aktivitetsdage, som strækker sig over hele sommeren. Man kan læse mere om de forskellige aktiviteter på museets hjemmeside og facebookside.

Entré voksen: 40 kr. Børn og unge under 18 år: Gratis entré.

Detaljer

Dato:
tirsdag 10, juli - 2018
Tidspunkt:
11:30 - 14:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Billund Kommunes Museer

Sted

Museumsgården Karensminde
Morsbølvej 102
Grindsted, 7200