Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag: Naser Khader og den stærke syriske kvinde

mandag 14, maj - 2018 - kl. 19:30 - 21:30

Mandag den 14. maj kan publikum i MAGION opleve et foredrag, der sætter ansigt og identitet på ét menneske i den tusindtallige strøm af syrere på flugt, som få danskere kender, men som alle har en mening om.

Foredraget er baseret på den debataktuelle Naser Khaders bog ”Hanan Syrien. I foredraget fortæller Naser om sit møde med den modige syriske kvinde Hanan Aldaher, der i 2014 flygtede til Danmark og i samme ombæring skrottede både sit tørklæde og sin religion.

Hanan er i dag enlig mor, bosiddende i Vejle med to af sine fire børn. Hun har besluttet at hendes nye liv i Danmark ikke skal leves i skyggen af det liv hun kommer fra i Syrien – der var fyldt med underkastelse, sorg, savn og oprør mod et arrangeret ægteskab, en voldelig mand, en sharialov, der tog hendes to ældste børn, og et rædselsregime, der tog livet af hendes søster, svoger og deres børn. Der vil være mulighed for at opleve foredraget med Hanan også.

Som fraskilt kvinde i et frit land, frygter Hanan ikke længere at tale højt om tabubelagte emner som politik, kønsmønstre, skilsmisse, opdragelse, sex og religion.Hanans historie skildres levende af Naser, og med mulighed for at høre hende fortælle dele selv, alt sammen krydret med Nasers tanker og enorme viden om den arabiske verden og arabisk kultur

 

Billetprisen er 105 kr. inklusive gebyr

Billet inklusive buffet er 215 kr. inklusive gebyr

Der sælges unummererede siddepladser.

 

Foredraget starter kl. 19:30 og varer til ca. 21:30 inkl. pause og spørgsmål. Dørene åbner kl. 19.

Spisning starter kl. 18.

 

Foredraget arrangeres i et samarbejde mellem MAGION biblioteket og MAGION.

 

Detaljer

Dato:
mandag 14, maj - 2018
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Arrangører

MAGION
Magion biblioteket

Sted

Magion
Grindsted, + Google Map