Spred dit budskab til hele Billund kommune via vores eventkalender

Det koster kun 320,- (400 inkl. moms) Skal det deles via vores Facebook også, samt fremhæves i oversigter, koster det kun 765,- (956,25 inkl. moms.) Læs mere om annoncering på BillundOnline her!


Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grindsted Vandværk åbner kildefelt 3 for publikum

lørdag 16, juni - 2018- kl. 11:00 - 14:00

Gratis

Kildefelt 3 ligger i et naturskønt område med en mindre sø. ”Et så skønt område, skal ikke gemmes væk, men være et aktiv for vores andelshavere” siger formand for Grindsted Vandværk Nis Chr. Sørensen. Derfor åbnes kildefeltet, således borgerne i Grindsted og omegn kan kigge forbi og nyde den skønne natur. Der vil blive opsat bænke og borde – og selvfølgelig skraldespande, som vandværkets medarbejdere vil sørge for bliver tømt. ”På den måde har vi også sikret, at brugerne har mulighed for at rydde op efter sig selv, således området bliver ved med at være skønt – og vi passer på vores natur og vandet i undergrunden” påpeger formanden.

Grindsted Vandværk har hentet vand i kildefeltet siden 2001. Kigger man forbi den 16. juni 2018 kl. 11-14, vil man i et telt på pladsen kunne få mere information – bl.a. om, hvor gammelt det vand, vi henter i kildefeltet, er. Grindsted Vandværk og Altibox vil være vært for en pølse og lidt at drikke.

Adgangen til kildefeltet skal ske til fods eller på cykel. Grindsted Vandværk har derfor arrangeret en cykeltur – med indlagte poster, hvor man kan gøre sig fortjent til en præmie, hvis man klarer sig bedst. Der vil være start fra Tårnvej 24 i Grindsted kl. 10.30. Derudover vil der være en konkurrence, hvor det bedste forslag til et navn for kildefeltet vil blive præmieret.

Museet står ved det lille Kolonnehus/Banehus på den skæve bane, således man kan få dagen krydret med en god historie fra Carsten Sander Christensen på hjemturen fra kildefeltet.

Detaljer

Dato:
lørdag 16, juni - 2018
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Pris:
Gratis

Arrangør

GEV A/S
Telefon:
75321166
E-mail:
mail@gev.dk
Hjemmeside:
www.gev.dk

Sted

GEV A/S
Tårnvej 24
Grindsted, 7200
Telefon:
75321166
Hjemmeside:
www.gev.dk