Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Grindsted Vandværk åbner kildefelt 3 for publikum

lørdag 14, april - 2018 - kl. 11:00 - 14:00

Gratis

ÅBNING AF KILDEFELT UDSÆTTES TIL 14. APRIL 2018
På grund af den seneste uges megen regn, har bestyrelsen i Grindsted Vand valgt at udsætte den annoncerede åbning af et kildefelt. Det er rigtig ærgerligt, at vejrguderne ikke er med os, udtaler formand Nis C. Sørensen. Kildefeltet er en lille Oase, men lige nu ligner den mere en ”mudderpøl” – og vi vil gerne give vores andelshavere i Grindsted en god oplevelse, fortsætter han. Arrangementet udsættes derfor til lørdag den 14. april 2018. Her håber bestyrelsen på bedre vejr, så arrangementet kan blive godt besøgt.
Arrangementet var planlagt til lørdag den 9. september 2017 kl. 11-14. GEV håber, at alle der havde planlagt et besøg i Kildefeltet den dag, vil ændre deres planer og skrive den nye dato i kalenderen.


Kildefelt 3 ligger i et naturskønt område med en mindre sø. ”Et så skønt område, skal ikke gemmes væk, men være et aktiv for vores andelshavere” siger formand for Grindsted Vandværk Nis Chr. Sørensen. Derfor åbnes kildefeltet, således borgerne i Grindsted og omegn kan kigge forbi og nyde den skønne natur. Der vil blive opsat bænke og borde – og selvfølgelig skraldespande, som vandværkets medarbejdere vil sørge for bliver tømt. ”På den måde har vi også sikret, at brugerne har mulighed for at rydde op efter sig selv, således området bliver ved med at være skønt – og vi passer på vores natur og vandet i undergrunden” påpeger formanden.

Grindsted Vandværk har hentet vand i kildefeltet siden 2001. Kigger man forbi den 14. april 2018 kl. 11-14, vil man i et telt på pladsen kunne få mere information – bl.a. om, hvor gammelt det vand, vi henter i kildefeltet, er. Grindsted Vandværk og Altibox vil være vært for en pølse og lidt at drikke.

Adgangen til kildefeltet skal ske til fods eller på cykel. Grindsted Vandværk har derfor arrangeret en cykeltur – med indlagte poster, hvor man kan gøre sig fortjent til en præmie, hvis man klarer sig bedst eller har det sjoveste holdnavn. Der vil være start fra Tårnvej 24 i Grindsted kl. 11.00. Derudover vil der være en konkurrence, hvor det bedste forslag til et navn for kildefeltet vil blive præmieret.

Museet står ved det lille Kolonnehus/Banehus på den skæve bane, således man kan få dagen krydret med en god historie fra Carsten Sander Christensen på hjemturen fra kildefeltet.

Detaljer

Dato:
lørdag 14, april - 2018
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Pris:
Gratis

Arrangør

GEV A/S
Telefon:
75321166
E-mail:
mail@gev.dk
Hjemmeside:
www.gev.dk

Sted

GEV A/S
Tårnvej 24
Grindsted, 7200
Telefon:
75321166
Hjemmeside:
www.gev.dk