Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mød forfatter Trisse Gejl i Vorbasse

torsdag 14, september - 2017 - kl. 19:00 - 20:30

Trisse Gejl debuterede med romanen “Hvor mælkebøtter gror” i 1995 og har siden udgivet en række romaner. Hun fik sit gennembrud i 2006 med romanen “Patriarken”, som blev nomineret til Weekendavisens Litteraturpris og DR-romanprisen. Senere udkom “Skjul” og “Siden blev det for pænt”.

“Ulvekvinten” (2016) er hendes ottende roman og blev nomineret til Blixenprisen. Romanen handler om en kvindes sammenbrud oplevet gennem sønnens og venindens øjne. Trisse Gejl leverer en stærk og medrivende fortælling om kærlighed og familierelationer, og hun kan bygge op til katastrofer, så man sidder helt ude på kanten af stolen! Romanen handler om den magtesløshed og sorg det er at stå et psykisk svækket menneske nær og som pårørende ikke have en jordisk chance for at forstå den syges verden. Om at se til, mens et menneske, man elsker, langsomt forandres og forsvinder. Barnets oplevelse af at se sin mor gå til grunde er hjerteskærende, og med denne synsvinkel indfanger Trisse Gejl tragedien ekstra stærkt.

Foredraget i Vorbasse d. 14. september handler om “Ulvekvinten” og det øvrige forfatterskab samt det at strukturere en god roman. Billetter kan købes på bibliotekets hjemmeside billundbib.dk/trissegejl

Detaljer

Dato:
torsdag 14, september - 2017
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Billund Bibliotekerne

Sted

Vorbasse Fritidscenter
Drivvejen 1
Vorbasse, 6623 Danmark
+ Google Map