Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Silas Holst-foredrag mod mobning

torsdag 12, oktober - 2017 - kl. 19:00 - 21:00

75 kr.

På tv fremstår Silas Holst som en dygtig danser, fyldt med selvtillid og overskud. Men her 25 år efter sin første skoledag, bærer Silas stadig på en byrde, som tynger ham. Allerede i børnehaveklassen blev han hurtigt udsat for massiv mobning fra de andre børn. Der var daglige tilråb som “homo” og “fede svin”. Der blev smidt mælk efter ham, og hans ting blev taget fra ham. Han begyndte at trøstespiste, fik tvangstanker og gemte sig på toilettet hver dag for at græde i skjul. Silas fandt glæde i slik, gamle film og senere hen gennem dansen.

De stærke oplevelser førte til selvmordstanker, og tiden hvor han blev mobbet sidder tungt i ham den dag i dag. I mange år talte Silas dog ikke om mobningen. Han fortalte ikke sine forældre, hvad han dagligt blev udsat for i skolen. Han var flov over det – og hans overbevisning var, at det var hans familie også. I dag ved Silas, at børn over hele landet dagligt står model til præcis samme mobning, som han selv var udsat for. Hans ord i dag er helt klare. Børn må og skal aldrig finde sig i mobning. Børn og unge skal forstå, at der ikke er noget galt med dem, og at de kan stå imod mobning.

Silas fortæller i foredraget fortæller Silas hvordan han selv kom igennem mobningen, hvordan han kom videre og fik opbygget sit selvværd ved at tale højt om mobningen. Han agerer hverken pædagog eller psykolog. Han fortæller ud fra det han har oplevet på egen krop. Silas Holst giver de unge nye måder at tænke på og klare sig på, i en tid hvor mobning også foregår uden for skoletiden, blandt andet på de sociale medier.
Oplev ham i Vorbasse Fritidscenter torsdag d. 12. oktober kl. 19-21.
Pris: 75 kr. Billetter købes ved indgangen.

Detaljer

Dato:
torsdag 12, oktober - 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
75 kr.
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Vorbasse Camping

Sted

Vorbasse Fritidscenter
Drivvejen 1
Vorbasse, 6623 Danmark
+ Google Map