Fantastisk sejr til Grindsted

Nikolaj Poulsen sender bolden i nettet til 4-3 sejr over Silkeborg KFUM. Foto: delight@sport.dk

Med en scoring i det allersidste minut lykkedes det i weekenden for Grindsted GIFs serie 1 mandskab at sikre sig en særdeles vigtig sejr. Rækkens suveræne tophold Silkeborg KFUM var på besøg i Grindsted og måtte tage slukørede derfra, da hjemmeholdet vandt 4-3.

Sejren kom i hus efter 2 nederlag på stribe til GGIF, der altså fik vendt bøtten i weekenden. Og dét på trods af at GGIF var bagud hele tre gange i løbet af kampen mod Silkeborg.

Gæsterne kom foran allerede efter et kvarters spil, men blot tre minutter senere udlignede Nikolaj Poulsen til 1-1. Efter en halv time kom gæsterne atter foran, og således var stillingen 1-2 ved pausen.

Med 55 minutter spillet bragte GGIFs Peder Kruse atter balance i regnskabet, men igen kom gæsterne foran. Et kvarter før tid sendte Kenneth Jensen bolden i nettet til stillingen 3-3 og i sidste minut blev Nikolaj Poulsen matchvinder med sejrsmålet til 4-3 i Grindsteds favør.

– En fantastisk sejr, hvor vi igen viste, at vi som hold kan stå sammen i pressede situationer. Der blev leveret super fight fra samtlige spillere, og så var der også en god mængde held med i sprøjten, lyder kommentaren fra træner Jimmy Søndergaard.

Grindsted GIF ligger nu på 3. pladsen i serie 1 og næste kamp er ude mod det andet Silkeborg-mandskab i puljen, Silkeborg B, der tager imod næste tirsdag.