FIRST LEGO League i Billund fylder 10 år


Lørdag den 9. november afvikles naturvidenskabs- og teknologikonkurrencen FIRST LEGO League for 10. gang i Billund.

CoC Playful Minds har siden 2016 været vært for FIRST LEGO League og glæder sig igen i år til at byde de deltagende børn og unge velkommen til turneringen, der traditionen tro afholdes i Billund Centret.

Konceptet, og værdierne bag FIRST LEGO League bidrager til Billunds vision om, at børn lærer igennem leg og skal være skabende verdensborgere.

Derudover er FIRST LEGO League med til at udfordre de traditionelle roller i læringsprocesserne mellem børn og voksne ved at inddrage børnene i ligeværdige relationer og basere sig på samskabelse i arbejdet omkring FLL.

I år er FLL-temaet City Shapers, hvor deltagerne kan give deres bud på hvordan deres lokalsamfund kan se ud i fremtiden.

Igen i år er der opbakning fra en hel flok frivillige uden hvem turneringen ikke kunne gennemføres. Således er mere end 60 engagerede frivillige fra forskellige verdensdele, erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner, samt borgere, der alle har et fælles ønske om at gøre noget helt særligt for de deltagende børn og unge i Billund, med igen i år.