Flere elever betyder snarlig udvidelse af ISB


Da Den Internationale Skole i Billund åbnede tilbage i 2013 var der små 60 elever. I dag er der 360 elever og flere kommer til. Det kalder naturligt nok på mere plads, og dét har skolen nu fået grønt lys til.

– Selvom der hvert år er elever der forlader ISB for at vende hjem eller for at rejse videre på andre eventyr, oplever vi ikke på ISB den store fraflytning af elever som man typisk gør på mange andre internationale skoler, siger skoleleder Camilla Uhre Fog, der begynder at mangle klasseværelser til de mange elever:

– For at sikre at vi har plads til de nye børn og familier der kommer, og samtidig opretholde stabilitet og kvalitet, er udvidelsen af ISB en nødvendighed, lyder det fra skolen.

Det er KIRKBI Invest A/S, som også lejer bygningerne ud til ISB, der kommer til at stå for udvidelsen. KIRKBI A/S har netop købt grunden, hvor Billund Ungdomsskole har til huse, af Billund Kommune, og det er her udvidelsen skal finde sted.

Den nye del af ISB kommer til at huse de ældste elever på mellem 11-16 år. I den nye tilbygning kan flere af klasseværelserne slås sammen til større rum, eksempelvis mødelokaler til når der er besøg udefra og til events og sammenkomster.

Det forventes at ombygningen begynder 1. juli 2018. Når udvidelsen er færdig i august 2019 vil ISB have plads til godt 500 elever, og herefter er der er ikke planer om yderligere udvidelse.

Museet ”Den gamle skole” bliver på sin nuværende lokation på Vejlevej.