Flot gymnastik og vilde spring i Magion


Det bliver en opvisning udover det sædvanlige i MAGION i Grindsted den 23. februar, når DGI Sydvest skyder forårets gymnastikopvisninger i gang med et kæmpe show.

Her vil blandt andet de fem fynske fyre i MOTUS Teeterboard – kendt fra Danmark Har Talent – komme forbi og præsentere deres vilde show. De har alle fem været en del af DGI Verdensholdet, hvilket gør dem til meget erfarne og springglade gymnaster.

De hopper på en specialfremstillet vippe, kaldet et teeterboard, hvor de udfører akrobatiske øvelser. Hele deres show er fyldt med imponerende tripple rotationer med op til tre skruer. Og det kræver ikke kun erfarne og stærke gymnastikben at springe på teeterboard, som MOTUS gør det – det kræver også en stor portion mod.

Men i MAGION kan publikum også opleve landsdelshold fra DGI Sydvest og efterskolehold, som skal vise deres opvisninger for publikum. De efterskoler, som man kan glæde sig til at se, er Bramming Gymnastik og Idrætsefterskole, Skibelund Gymnastik og Idrætsefterskole, Ladelund Efterskole og St. Andst Efterskole.

Opvisningsdagen i MAGION begynder kl. 10den 23. februar.