Flot sejr til Frederik Hede Jensen


Det blev til en flot sejr på point over fire omgange til Grindsted-drengen, Frederik Hede Jensen, da han i weekenden besejrede franskmanden Baska Tuvdenlhagva. Sejren lød på 3-0, idet samtlige tre dommere havde Frederik Hede Jensen som en klar vinder.

– Vi vinder over en akavet bokser, men rutineret modstander, der kæmpede med hovedet langt nede. Frederik får godt styr på ham i sidste halvdel af kampen. Det var en lærerig kamp, fortæller træner Michael Ørholst.

Det var ikke en hvilken som helst opgave, den kun 21 årige Frederik Hede Jensen var kommet på. Han mødte en mere rutineret bokser idet den 27-årige Baska Tuvdenlhagva har 15 professionelle kampe bag sig. Ingen tvivl om, at det ville blive en hård opgave, men Frederik Hede Jensen formåede at løse den til stor tilfredsstillelse.

– Jeg vidste, at det ville blive en hård kamp. Han var en hård negl, og han var også kommet for at vinde. Jeg boksede klogt, og jeg får ham stoppet med ”jabbet” på de rigtige tidspunkter, fortæller den unge Grindsted-dreng, Frederik Hede Jensen, der nu kan glæde sig over sin anden sejr som professionel.

Hede Jensen boksede som optakt til hovedkampen i Berlin, hvor Usyk vandt på teknisk knockout mod Hulk i 10. omgang.