Frederik Vesti er Europas bedste!


Så lykkedes det. Det mesterskab, der har været det primære mål, siden starten på sæsonen i det europæiske F3 mesterskab, blev i dag en realitet for unge Frederik Vesti fra Filskov.

Hele tre løb før sæsonafslutning på Monza om to uger står Vesti nu med den eftertragtede pokal – og titel. Den titel, der skal åbne de helt store døre til fremtiden.

Med to sejre og en fjerdeplads på italienske Mugello kom mesterskabet i hus. En bane, der regnes for en af de mest teknisk krævende i kalenderen og en bane, som Vesti aldrig tidligere har kørt race på.

– Mit livs største dag! Kun de, der har prøvet noget lignende, kan forstå, hvor stort det her er. Hver eneste time i døgnets 24 timer tænker jeg race. Når jeg aktivt forbereder mig.  Når jeg lader op. Når jeg restituerer. Jeg elsker det her overalt. Tænk jeg har fået lov til at vise, hvad jeg kunne i en racerbil, lyder det fra en jublende glad Frederik Vesti.