Fremgang og flere nye ruter til Billund


September måned 2018 blev endnu en rekord måned for Billund Lufthavn. 346.414 passagerer gik gennem terminalen, og to nye ruter i det nye år blev offentliggjort.

– Den forgangne måned var endnu en måned med vækst i Billund Lufthavn, og den gode nyhed er, at det ser ud til at fortsætte. Vi mærker fortsat efterdønningerne af den varme sommer, og knap så mange er rejst med charterflyene i september, mens udenrigsrutetrafikken fortsætter sin høje vækst, siger adm. direktør, Jan Hessellund.

I september rejste 237.895 passagerer på udenrigsruterne fra Billund, hvilket er en vækst på 7,1%. Traditionen tro er det Amsterdam, Frankfurt, London, Oslo og Bruxelles, der indtager de fem første pladser i forhold til de største udenrigsruter.

Wizzair og Ryanair offentliggjorde ligeledes to nye ruter fra Billund. Det betyder, at Wizzair fra den 2. marts 2019 vil flyve to gange om ugen til Kiev i Ukraine, og Ryanair fra den 2. april 2019 vil flyve tre gange om ugen til Prag i Tjekkiet.

– Vi arbejder hele tiden sammen med flyselskaberne på at kunne levere endnu flere direkte ruter til vestdanskerne, og med Prag og Kiev kan vi nu krydse to vigtige europæiske hovedstæder af vores ’most wanted’ liste, siger Jan Hessellund.