Fremtidens mobilnetværk rulles ud i Billund kommune


TDC NET forbedrer nu den mobile infrastruktur i Billund kommune sammen med Ericsson. Målet er at skabe et digitalt Danmark med det bedste landsdækkende mobilnetværk, og derfor udbygges mobilnetværket med forberedelse til 5G-nettet i hele Billund Kommune.

– I Billund Kommune vil man på TDC NETs mobilnetværk opleve markante forbedringer i forbindelserne. Og det bringer nye muligheder. 5G vil skabe fundamentet for digitale fremskridt, og TDC NET vil levere et mobilt netværk, som er skabt til en fremtid, hvor flere ting og maskiner bliver tilkoblet internettet, siger Andreas Pfisterer, CEO i TDC NET.

På rådhuset i Grindsted glæder borgmesteren sig over tiltaget fra TDC.

– Billund er en af Danmarks førende erhvervs- og turistkommuner, og derfor glæder vi os naturligvis over at være med fra starten i forhold til en fremtidssikret, digital infrastruktur. De bedre mobilforbindelser kan dække mange forskellige behov og vil være til glæde for både borgere, turister og virksomheder i Billund, siger Ib Kristensen.

Men opgraderingerne betyder også driftforstyrrelser i de kommende uger. TDC forventer dog at andre mobilmaster i området overtager dækningen, så kunderne forstyrres mindst muligt.