GGIF: Det var en kæmpe oplevelse


Selvom det blev til et nederlag på 23-29 i aftes hjemme mod ligaholdet Aalborg i pokalturneringen, så var der langt fra sure miner hos hjemmeholdet efter kampen.

Faktisk forlod GGIFs 2. divisonsherrer pokalturneringen med æren i behold efter at have formået at give ligaens tophold godkendt modstand.

– Jeg synes det var en god oplevelse. Jeg er stolt af at vi kan levere sådan et produkt til Billund kommune og til Grindsted og til alle de mennesker, der kom og så kampen. Og jeg synes vi slap fra det som mandfolk, siger GGIFs Rolf Schwartz Ravn.

Målmand Christian Wetche stod en flot kamp i målet, og han kunne godt mærke forskellen på at møde de sædvanlige 2. divisionshold og så til at møde Henrik Mølgaard og co. fra ligaens tophold:

– Lige pludselig hiver de bare et vanvittigt skud op og den sidder bare, hvor den skal. Der er jo en grund til at de er på allerøverste hylde. Det her er jo sådan en kamp, hvor vi kan teste os af mod de allerbedste i Danmark, og det er kun sjovt at prøve at gøre det så godt man kan, siger Christian Wetche.