GGIF forstærker førsteholdsherrerne


Efter at have tilført fem nye spillere til truppen, er GGIFs 2. divisionsherrer nu klar til at byde endnu en spiller velkommen på holdet.

Det er Jesper Chapion, der skifter til Grindsted fra 1. divisionsklubben Otterup HK. Den 27-årige højrehåndede markspiller kommer således til GGIF med mange års erfaring fra landets næstbedste række.

– Jeg er glad for, at vi nu kan få ambitiøse spillere fra højere niveau til selv at opsøge Grindsted. Jesper er teknisk rigtig dygtig i både afleveringsspillet og afslutninger, som kan spille begge veje, så med tilgangen af ham, giver det ekstra muligheder for at variere vores spillestil. Jesper fuldender dermed holdet, som nu er de 12 mand vi opererer med, for at alle kan have en tydelig rolle på holdet, siger træner Flemming Pedersen.

Jesper Chapion selv så muligheden i Grindsted for at kombinere seriøs træning med muligheden for at kunne passe en civil karriere:

– Jeg får god støtte fra klubben i forhold til at finde et arbejde i kommunen indenfor mit uddannelsesområde som er økonomi og projektarbejde. Håndboldprojektet har været i en rigtig flot udvikling de seneste år og jeg fornemmer en ærgerrighed og sult efter nu at tage det næste skridt op i 1.division. Det glæder jeg mig til at bidrage til, siger Jesper Chapion.

GGIFs 2. divisionsherrer skyder sæsonen i gang den 22. september hjemme mod SGI fra Esbjerg.