Gravemaskinerne er rykket ind i WOW PARK Billund


Planerne har været længe undervejs og nu er der endelig taget hul på byggeriet af WOW PARK Billund i området mellem Vejlevej og Havremarken.

– Vi glæder os helt vildt til at åbne i Billund til næste år. Vi har netop fået de sidste godkendelser fra myndighederne i hus, så nu går byggeriet ind i den næste fase, hvor tingene rigtig tager fart, siger Jacob Hindhede, der er en af de to brødre bag WOW PARK.

– Alle vores idéer og drømme om at skabe en legepark i naturen, hvor legens magi er i centrum, er nu blevet til en helt konkret virkelighed. Vi kommer til at opføre et udendørs legemekka fyldt med spændende og eventyrlige forlystelser, hvor bevægelse, frisk luft, leg og læring går op i en højere enhed, tilføjer han.

Mange ting skal gå op i en højere enhed, så parken kan blive klar til åbning i bededagsferien 2020. Allerede nu er de store maskiner rykket ind på de ca. 28 hektar jord.
– Vi flytter faktisk en masse træer rundt i parken også fra andre steder i Billund. Der bygges store pilelabyrinter, trætophuse, kæmpenet, og der opføres restaurant, butik, entrebygning, ishus, massevis af toiletter og meget mere, siger Jacob Hindhede.

Inden længe sættes byggehegn op omkring området så sikkerheden er forsvarlig.

Her er arbejdsfolkene i gang med at lave en pilelabyrint. PR-foto