Grindsted bankede topholdet

– Det gjorde vi altså ikke helt dårligt…

Sådan lyder de beskedne ord fra GGIF-træner Christian Thorne efter sit holds flotte hjemmesejr i går over topholdet FC King George i fodboldens serie 2.

– I begge halvlege stod vi godt i forsvaret, turde at spille bolden rundt og var fysisk tilstede i de mange dueller. Og så producerede vi godt en håndfuld særdeles farlige chancer ud over de to flotte scoringer, lyder det fra en tilfreds træner.

Kort før pausefløjtet bragte gæsterne fra Esbjerg sig ellers på 1-0 efter et straffespark, som GGIF-keeper Mads Rasksen i første omgang reddede, men som røg i nettet på riposten.
Få minutter senere bragte Christoffer Høgedal balance i regnskabet, så mandskaberne kunne gå til pause ved stillingen 1-1.

En god fight fra Grindsteds side udmøntede sig kort før tid i endnu en scoring, da Christian Hansen fik bolden i nettet til slutresultatet 2-1 til GGIF.

Sejren sender Grindsted på 3. pladsen i tabellen – fem point efter Varde, der nu indtager førstepladsen foran FC King George.

Billund er med en kamp mindre end de øvrige nummer fem i serie 2 med 14 point forud for aftenens hjemmekamp mod Blåbjerg.