Grindsted-bokser varmer op til WBO-kvartfinale


Når cruiservægtstjernerne Aleksandr Usyk og Marco Huck i weekenden bokser kvartfinale om WBO-verdensmesterskaberne i Berlin, vil Frederik Hede Jensen fra Grindsted være blandt opvarmerne til opgøret.

Grindsted-drengen, der fik debut som professionel med en overbevisende KO-sejr i Aarhus i marts, skal møde franske Baska Tuvdenlhagva i en kamp over fire omgange.

– Det er en kæmpe chance for mig at bokse ved så stort et show i Berlin. Det er jeg meget taknemmelig for, siger 21-årige Frederik Hede Jensen. Han betegner selv weekendens kamp som en hård en af slagsen:

– Det bliver en hård kamp, karrierens hårdeste. Det er noget af en udfordring. Min modstander er en tough fighter, der aldrig er blevet stoppet. Men min træner har fundet nogle svagheder, som vi skal udnytte. Jeg skal bokse klogt og smart, og så klarer jeg også udfordringen, siger Frederik Hede Jensen.