Grindsted City Beach er snart færdig


Fra i morgen, fredag, kan du opleve strandlivet lige midt i Grindsted. Her åbner Grindsted City Beach nemlig officielt, som en del af Bymidteforums strategiske udviklingsplan, som er lagt for Grindsted midtby.

Det sker for at understøtte handelslivet og skabe liv i midtbyen, samt som optakt til dette års DM i beachvolley, der finder sted i uge 38.

– Vi håber med disse aktiviteter at kunne sparke gang i byen igen og vise, at vi stadigvæk er en handelsby og lokke borgerne til Grindsted Midtby igen efter corona, fortæller formanden for Grindsted Handelsstandsforening, Jonas Pedersen fra Hr. P.

I samarbejde med Grindsted Handelsstandsforening og Grindsted Petanqueklub arrangeres der forskellige aktiviteter, som skal skabe liv i Grindsted Midtby efter et forår med nedlukning. Aktiviteterne bliver centreret omkring Grindsted City Beach i juli og august og vil sammen med byens nye strandmiljø skabe god stemning.

– Udviklingen og handelslivet i kommunens bymidter er højt prioriteret hos hele byrådet. Efter en lang nedlukningsperiode glæder jeg mig over, at vi igen kan byde folk velkommen i vores bymidter, så vi kan bevare og udvikle de muligheder, som vores byer tilbyder, fortæller borgmester Ib Kristensen.